فروش انواع فایل پاورپوینت

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

پاورپوینت (GMOs) محصولات دستکاری شده ژنتیک و سلامت -محصولات تراریخته-42 اسلاید -4 اسلاید انگلیسی مربوط به منابع

پاورپوینت  (GMOs) محصولات دستکاری شده ژنتیک و سلامت -محصولات تراریخته-42 اسلاید -4 اسلاید انگلیسی مربوط به منابع قسمتی از ا سلایدها         محصولات تراریخته: خوب، بد، زشت   آیا محصولات دستکاری شده ژنتیک  با گیاهان طبیعی شباهت دارند؟ در قوانین اتحادیه اروپا محصولات دستکاری شده ژنتیک اینچنین تعریف شده اند: "ماده ژنتیکی به روشی تغییر داده شده است که بطور طبیعی با آمیزش و یا ترکیب طبیعی اتفاق نمی افتد" European Parliament and Council. Directive 2001/18/EC of the European Parl ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت نقش تغذیه در بهبود روند درمان بیماران بستری در بخش آی سی یو -50 اسلاید -11 اسلاید انگلیسی

پاورپوینت نقش تغذیه در بهبود روند درمان بیماران بستری در بخش آی سی یو -50 اسلاید -11 اسلاید انگلیسی قسمتی از اسلایدها         اهداف آموزشي :‌ —اهداف کلی : اهمیت توجه به تامین کالری ، ماکرونوترینتها و میکرو نوترینتهای ضروری در محدوده مناسب ، جهت بیماران بستری در بخش آی سی یو ؛ خصوصا در فاز حاد بحرانی و بیماران ترومایی ، در کاهش ریسک عفونت ، اثر بخشی اقدامات درمانی و کاهش طول مدت بستری بیمار   —اهداف اختصاصی : اهمیت توجه به Lean Body Mass ، افزایش سطح ایمنی و ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان -33 اسلاید

پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان -33 اسلاید قسمتی از اسلایدها     وضعيت سلامتی در جهان در حال گذر است مرگ و مير ناشی از بيماری های غير واگيراز مرگ و مير بيماری های واگير پِيشی گرفته است . عادات غذايی به سرعت در حال تغيير است و فعاليت بدنی کاهش يافته است. کشور ها با افزايش سن جمعيت مواجه هستند.     مرگ و مير در جهان به تفکيک علت،سال 2001   بعد از بیماری های قلبی عروقی سرطان به عنوان دومین عامل مرگ ومیر در کشو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه -21 اسلاید

پاورپوینت نقش آداب و سنن  در تغذیه -21 اسلاید قسمتی از اسلایدها       مقدمه يكي از مهمترين عوامل شكل دهنده الگوي غذايي جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذيه اي افراد آن جامعه است.اين عادات از بدو تولد در درون خانواده شكل ميگيرد و مجموعه عواملي كه اين بستر را مي سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است. هر فرهنگ غذاهای مصرفی خاصی دارد،در واقع فرهنگ است که مشخص میکند چه چیزی به عنوان وعده غذایی باید سرو شود و چه غذا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت مهمترین مشکلات و چالشهای تغذیه کشور -19 اسلاید

پاورپوینت مهمترین مشکلات و چالشهای تغذیه کشور -19 اسلاید قسمتی از اسلایدها       مقدمه • برآوردها نشان مي‌دهد كه تا سال 2020 براي تامين نياز غذايي مردم بايستي ميزان توليد سالانه غلات 40% افزايش يابد. به‌عبارت ديگر بايداز 1/773ميليارد تن در سال 1993 به 5/2 ميليارد تن وحتی به چهار میلیارد تن در سال 2020 برسد تا جوابگوي افزايش جمعيت جهاني باشدو اين درحالي است كه بايد 85% افزايش توليد غلات در كشورهاي در حال توسعه اتفاق بيفتد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده-23 اسلاید

پاورپوینت مراقبتهای تغذیه ای بیماران مبتلا به ریفلاکس والتهاب معده-23  اسلاید قسمتی از اسلایدها     اهداف: 1-جلوگیری از درد وتحریک پذیری التهاب مخاط معده 2- جلوگیری از ریفلاکس معده 3-کاهش ضایعات یا اسیدیته شیره معده      راهنمای مراقبتهای تغذیه ای دررریفلاکس معده 1 -از مصرف غذای زیاد وباچربی وپروتئین فراوان دریک وعده غذایی پرهیز شود (خصوصا 2-3ساعت قبل ازخواب). 2-از مصرف غذاهای اسیدی وباادویه فراوان اجتناب شود. 3-ازمصرف شکلات ونوشیدنی های حاوی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی -70 اسلاید

پاورپوینت مخاطرات بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی  -70 اسلاید قسمتی از اسلایدها       —علوم بهداشتی جدید به طور کلی با دستورات مذهبی تطابق دارد. شواهدی وجود دارد که از حدود 1400 سال قبل خطرات آلودگی های انگلی تریشینلوز و سیستی سرکوز سلولوزه که از طریق گوشت خوک منتقل می شود شناخته شده بود. —مراحل تهیه و نگهداری گوشت به نحوی است که همواره امکان آلودگی آن و انتقال عفونت به مصرف­کنندگان وجود دارد. درنتیجه گوشت هم به طور اولیه از راه آلودگی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت نقش مکمل یاری در سلامت دانش آموزان و چالشهای مصرف خودسرانه مکمل ها -32 اسلاید

پاورپوینت نقش مکمل یاری در سلامت دانش آموزان و چالشهای مصرف خودسرانه مکمل ها -32 اسلاید قسمتی از اسلایدها       اهمیت تغذیه دانش آموزان دانش آموزان آينده سازان جامعه و عامل پيشرفت اجتماعی و اقتصادی كشور هستند. مراقبت و پيگيری مستمر حفظ و ارتقاء سلامتی آنها امری اجتناب ناپذير است. تغذيه متعادل و کافی برنامه غذايی با شرایط دانش آموزان يكی از عوامل لازم برای حفظ سلامتی كودكان می باشد. اطلاع يافتن از وضعیت تغذيه دانش آموزان سبب برنامه ريزی بهتر سياستگذاری های بهداشت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت درمورد مزایای شیر مادر -72 اسلاید

پاورپوینت درمورد مزایای شیر مادر -72 اسلاید   قسمتی از اسلاید ها       بررسيهاي مختلف نشان داده اند كه مي توان زندگي بيش از هفت ميليون كودك را هر ساله از مرگ مربوط به اسهال و عفونتهاي حاد تنفسي از طريق افزايش تغذيه انحصاري با شيرمادر  (exclusive  breastfeeding ) در 6-4 ماه اول نجات داد.   دلایل کلی برای ترویج تغذیه با شیر مادر :   مزاياي تغذيه انحصاري با شيرمادر - شيرمادر تازه است ( گرم و سرد ني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد اصول تغذیه با شیرمادر -59 اسلاید

پاورپوینت در مورد اصول تغذیه با شیرمادر -59  اسلاید قسمتی از اسلاید ها         مقدمه آگاهی از بیولوژی، تولید و فیزیولوژی شیرمادر، همچنین مسائل مرتبط با آن برای همه پزشکان و کارکنان بهداشتی، صرف نظر از تخصصهایشان ضروریست. پزشکان و کارکنانی که با بهداشت و درمان نوزادان و کودکان سر و کار دارند، موظف هستند این اطلاعات را بشکلی سازمان یافته و بنحوی مسئولانه اجرا نمایند. تغذیه کودک از پستان مادر، پدیده ای بیولوژیک است و هر مادری ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد نقش تغذیه درپیشگیری و کنترل چاقی کودکان-47 اسلاید

پاورپوینت در مورد نقش تغذیه درپیشگیری و کنترل  چاقی کودکان-47  اسلاید قسمتی از اسلاید ها         تعریف     l اضافه وزن شرایطی است که در آن وزن فرد از مقدار استاندارد آن بر طبق قد تجاوز کند . l l چاقی حالتی است که چربی ذخیره در بدن به حد بالایی برسد . که نتیجه آن زیاد شدن وزن بدن میباشد.   چاقي كودكي و نوجواني    اهمیت شناسايي به موقع کودکان  داراي اضافه وزن   آنچه آمار ها از چاقی کودکان نشان میدهند: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مور تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی-23 اسلاید

پاورپوینت در مور تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی-23  اسلاید قسمتی از سلاید ها         شيوه زندگی در حال گذر است رشد زندگي شهرنشيني باعث تغيير الگوي مرگ و مير از بيماري هاي واگير به بيماري هاي غير واگير شده است. افزايش فزاينده استرس هاي شهري  كاهش فعاليت بدني به دليل تغيير الگوي زندگي افزايش چاقي به دليل افزايش رفاه مردم و دسترسي بيشتر به غذا تغيير الگوي مصرف       نتايج نامطلوب  عادات بد غذایي بيماري& ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد بهداشت مواد غذایی-نحوه تشخيص فساد مواد غذايي -24 اسلاید

پاورپوینت در مورد بهداشت مواد غذایی-نحوه  تشخيص فساد مواد غذايي -24 اسلاید قسمتی از اسلاید ها         بهداشت مواد غذایی رعايت اصول و موازين بهداشتي در كليه مراحل تهيه ، توليد ، حمل و نقل ، نگهداري ، فروش و عرضه مصرف مواد غذايي در جهت كاهش دادن آلودگي هاي فيزيكي ، شيميايي ، بيولوژيكي را در حدي كه براي سلامت انسان زيان آور نباشد .   بطور كلي عوامل كه موجب فساد مواد غذايي مي شوند عبارتند از : الف ) عوامل ميكروبيولوژي شامل : ميكروبها ، انگلها ، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد نقش روي در سلامت و ترميم شكستگي استخوان-44 اسلاید

پاورپوینت در مورد نقش روي در سلامت و ترميم شكستگي استخوان-44 اسلاید قسمتی از اسلاید ها         تعریف شکستگی شكستگي كه به عنوان يكي از مشكلات مهم سلامتی در سراسر دنيا شناخته شده است.به صورت تشخيص راديولوژيکي ايجادترک در يک اتصال ناشي از ضربات وارده براستخوان تعريف ميشود. طبقه بندی شکستگی 1- بر اساس شدت ضربه: الف: شكستگي كامل ب: شكستگي ناقص ج: بصورت ترك   2-بر اساس نوع ،شكستگيها: الف - شكستگي باز يا مركب :  قطعات شكسته پوست ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت د ر مور ريزمغذيها Micronutrients -اسلاید 18

پاورپوینت د ر مور ريزمغذيها Micronutrients  -اسلاید 18 قسمتی از اسلاید ها         •به مقداربسيارجزئي(ميلي گرم واجزاي آن) مورد نيازمي باشند • نقش موثر در اعمال حياتي موجود زنده دارند. •عدم دريافت آنها زندگي فرد و جامعه را در معرض خطر جدي قرار ميدهد. ويتامين آ : •رتينول-   حيواني      •كاروتينوئيدها ,پيش ساز ويتامين آ- گياهي     نقش ويتامين آ در بدن: &b ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد ريزمغذي-42 اسلاید

پاورپوینت در مورد ريزمغذي-42 اسلاید قسمتی از اسلاید ها           ريزمغذي ها چه هستند؟  ريزمغذيها شامل‌ ويتامين‌ و املاح‌مي‌باشند كه‌ در مقايسه‌ با كربوهيدراتها،پروتئين‌ها و چربي‌ها به‌ مقادير جزئي‌براي‌ فرآيندهاي‌ متابوليكي‌ بدن‌ضروري‌ هستند. بدن انسان برای انجام فعالیت های حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد. ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد رژیم غذایی گیاهخواری،معایب و مزایای آن -15 اسلاید

پاورپوینت در مورد رژیم غذایی گیاهخواری،معایب و مزایای آن -15 اسلاید قسمتی از اسلاید ها       در مورد رژیم گیاهخواری چه می دانید ؟ žشروع گیاهخواری با تاریخ پیدایش انسان در روی زمین آغاز شده است . انسان های اولیه در جنگل های گرمسیری زندگی می کردند و خوراك آنها میوه درختان بود. ž اما به واسطه پیش آمدهای ناگهانی مانند زمین لرزه ، سیل و غیره به نواحی دیگری كوچ کردند و به تناسب تغییرات آب و هوایی و كمیاب شدن میوه ها و به علت گرسنگی مجبور شدند از گوشت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد تهیه نان -مواد نان -آلودگي هاي ميكروبي نان-عوامل موثر بر آلودگی نان و تاثیرات آن بر سلامت -27 اسلاید

پاورپوینت در مورد تهیه  نان -مواد نان -آلودگي هاي ميكروبي نان-عوامل موثر بر آلودگی نان و تاثیرات آن بر سلامت  -27 اسلاید قسمتی از اسلاید ها          مقدمه نان به عنوان يكي از مهمترين منابع تغذيه اي مردم كشور ، نقش بسزايي در تامين انرژي ، پروتئين و املاح ضروري بدن دارد و به همين جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد بنحوي كه با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود 50% پروتئين ، 60% تيامين و نياسين ، حدود 40% كلسيم و حدود 80% آهن مورد نياز بدن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد بررسي تاثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان-31 اسلاید

پاورپوینت در مورد بررسي تاثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و  بياتي نان-31 اسلاید مقدمه گندم مهمترين محصول كشاورزي ايران و جهان و نان حاصل ازگندم غذاي اصلي مردم است. ليزين اسيدآمينه محدود كننده غلات و متيونين اسيدآمينه محدودكننده حبوبات و دانه هاي روغني است در نتيجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه هاي روغني مي توان كمبود و ليزين را برطرف كرد. برجسته ترين منبع پروتئين از ميان حبوبات و دانه هاي روغني سويا مي باشد كه سويا با دارا بودن 52-40% پروتئين و   است.Bغني از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد پرخوری عصبی-علت شناسی و درمان -19 اسلاید

پاورپوینت در مورد پرخوری عصبی-علت شناسی و درمان -19 اسلاید •مصرف بدون کنترل، وسواس گونه و سریع مقادیر زیاد مواد غذایی در یک دوره زمانی کوتاه ( مثلا ضمن دو ساعت ) و یا احساس فقدان کنترل بر خوردن ( شخص قادر بر قطع یا کنترل نوع غذای خود نیست ) رفتارهای نامتناسب جبرانی برای کنترل وزن ( استفراغ عمدی، روزه، تنقیه، استفاده از ملین ها و  ادرار آورها یا سایر داروها، یا افراط در ورزش ) و نگرانی شدید از وزن و شکل بدن، این پر خوری دوره ای و رفتارهای جبران ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد پخت و پزصحيح و ظروف پخت و پز -23 اسلاید

پاورپوینت در مورد پخت و پزصحيح و ظروف پخت و پز -23 اسلاید ظروف مواد غذايي: 1-ظروف آلومينيومي: 2-ظروف مسي: 4-ظروف نچسب:                   5-ظروف ملامين: 6-ظروف پيركس: 7-ظروف يك بار مصرف: نکاتی که بايد در سرخ کردن غذا به خاطر داشت: عوامل موثر بر قابليت دوباره استفاده کردن روغن: برای استفاده مجدد از روغن موارد زير را مدنظر داشته باشيد: ... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد علل امتناع شیرخوار از گرفتن سینه مادر -امتناع از خوردن شیر-نخوردن شیر-15 اسلاید

پاورپوینت در مورد علل امتناع شیرخوار از گرفتن سینه مادر -امتناع از خوردن شیر-نخوردن شیر-15 اسلاید تعریف علل مشکل مربوط به شیرخوار است اشکال در شیردهی است آشفتگی در شیرخوار فوق العاده حساس هستند و به هر علتی  آشفته می شوند امتناع ظاهری نحوه برخورد با امتناع شیر خوار از شیر خوردن بررسی علت و رفع آن توصیه  به مادر ... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد شیر سویا -سویا -73 اسلاید

پاورپوینت در مورد شیر سویا -سویا -73 اسلاید فصل اول:مقدمه 1-1-معرفی -1-مواد تشکيل دهنده لوبيای سويا 3-1-اثرات سویا آنتي اكسيدان كلسترول سرطان كولون پوكي استخوان ...   ارزشهای غذایی شیر سویا : 5-1-شیر سویا چگونه ساخته می شود ؟ (روش سنتی ) ...  فصل دوم: سویا 1-2مقایسه و ارزش غذایی : 2-2- پروتئین سویا  : 4- 2- آنزیمهای سویا 5 -2- محصولات سویا فصل سوم:شیر سویا 3-3- تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد امتناع کودک از شیر خوردن -20 اسلاید

پاورپوینت در مورد امتناع کودک از شیر خوردن -20 اسلاید دلایل  امتناع کودک  از شیر خوردن یا گرفتن سینه  مادر در : روز اول تولد -احتقان بینی -انسداد بینی -ضربه های زایمانی -ناهنجاریها -جابجایی کودک با خشونت ... روز اول تا چهارم   در هفته اول تا چهارم یک تا سه ماهگی در هر زمان علــل مـادری روش برخورد با مادر و کمک به او کمک به کودک و تشویق او به گرفتن پستان درمان بي ميلي در شيرخواران   Supporting breast feedin ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد تغذيه با شير مادر در كودكان زير شش ماه -20 اسلاید

 پاورپوینت در مورد تغذيه با شير مادر در كودكان زير شش ماه -20 اسلاید مزایای شیر مادر : v مزایای مربوط به کودک v مزایای مربوط به مادر v مزایای اقتصادی و اجتماعی زمان شروع تغذیه با شیر مادر : تعداد دفعات و میزان شیردهی به کودک در شبانه روز: نحوه صحیح در آغوش گرفتن کودک : بهداشت پستان نکاتی که مادران شیرده باید رعایت کنند: توصیه های لازم به مادران شاغل: آمادگی برای دوشیدن شیر و تحریک جاری شدن شیر : روش ذخیره و نگهداری شیر: چگونگی مصرف شیر دوشیده ذخیره شد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد سركه- cider- نحوه تولید سرکه-اسلاید29

پاورپوینت در مورد سركه- cider- نحوه تولید سرکه-اسلاید29 تعريف سركه ( تعریف cider ) مراحل کلی ساخت سرکه سركه هاي طبيعي و سركه هاي مصنوعي واکنشهای شیمیایی در تخمیر فشرده اي از روشهاي ساخت سركه سيب تولید سرکه به روش صنعتی خرد و پرس کردن اسیدیته و PH دی اکسید سولفور: مقایسه مقادیر در دو نوع سرکه سیب تخمير بعد از تخمير مشکلات زیر در مورد cider می تواند رخ دهد ... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان -12 اسلاید

پاورپوینت در مورد سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان -12 اسلاید افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها  جداً خودداری کنید. به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید. افطار را با خرما ، کشمش، عسل و بطور کلی  با یک قند طبیعی آغاز کنید. به این ترتیب اشتها کنترل می شود و پر خوری کمتر پیش می‌آید ... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار -نمک طعام-24 اسلاید

پاورپوینت در مورد ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده  یددار -نمک طعام-24 اسلاید - يك ماده شيميايي به صورت بلورهاي سفيد مکعبي شکل با دانه هاي ريز يا پودر شور مزه بدون پوست - از فرمول Nacl تبعيت مي كند -اين ماده شيميايي جاي خاصي در سفره روزانه ما دارد و در قرآن با نام شوري هم آمده است. در احاديث هم توصيه شده در شروع هر وعده غذائي بهتر است که اول مقدار کمي نمک بخوريم. كاربرد نمك در صنايع غذايي - نمک ، علاوه بر اين که طعم خوبي به مواد غذايي مي دهد از رشد ميکروارگانيسم هاي ن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي -25 اسلاید

پاورپوینت در مورد روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي -25 اسلاید مشخصات برنج خوب -برنج خوب برنجي است كه دانه ها يكدست و حالت شيشه اي توپر،بدون داشتن دانه هاي سفيد و خرده باشد.   -نوك برنج نبايد حالت سفيد داشته باشد.   -برنج پخته در مقايسه با برنج خام بايد سفيد رنگ ،كشيده،دانه ها يك اندازه و داراي طعم و بو و رنگ مناسب باشد. -تفاوت برنج ايراني و پاكستاني:برنج پاكستاني حالت شيشه اي دارند و دانه ها اگر در نور بگيريم از پشت سايه مي اندازد ولي برنج ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد مينرالها-ميكرومينرالها-ماكرومينرالها -27 اسلاید

پاورپوینت در مورد مينرالها-ميكرومينرالها-ماكرومينرالها -27 اسلاید 1- ماكرومينرالها: كلسيم، فسفر، منيزيم، پتاسيم، سديم، كلر و گوگرد   2- ميكرومينرالها: آهن، روي، مس، يد، فلوئور، سلنيوم و..... كلسيم را عموما مي شناسيد ومي دانيد كه در استخوانها وجود دارد كلسيم فراوان ترين مينرال موجود در بدن است . حدود 50% کل املاح بدن را تشکیل میدهد و  حدود 99% کلسیم بدن در ساختمان استخوانها و دندانهای ماست. عوارض کمبود کلسیم عوارض كمبود كلسيم در كودكان راشيتيسم & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد مکمل های غذایی و دوپینگ-39 اسلاید

پاورپوینت در مورد مکمل های غذایی و دوپینگ-39 اسلاید دسته بندی مکملها بر اساس خواص ادعا شده روشهای گوناگونی برای دسته بندی مکمل های غذایی و مواد غذایی نیروزا وجود دارد . برخی از صاحب نظران بر اساس نوع فعالیت ورزشی، دسته بندی را ارائه داده اند به عنوان مثال : مکمل قدرتی مکمل استقامتی مکمل هایی که بر سوخت و ساز انرژی تاثیر دارند : کراتین ال کارنیتین بیکربنات سدیم   کافئین ... ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد تغذيه در سنين بلوغ ونوجوانی -33 اسلاید

پاورپوینت در مورد تغذيه در سنين بلوغ ونوجوانی -33 اسلاید سوءتغذيه عامل كوتاهي قد ؛ كاهش بهره هوشي؛افزايش ابتلا به بيماريها؛ افزايش مرگ 2 تا8 برابر كودكان هم سن؛ افت تحصيلي و  كاهش توليد ناخالص ملي است. مسائل الگوي مصرف غذايي كودكان و نوجوانان دانش آموز •بي نظمي در  وعده هاي اصلي غذا ، بويژه صبحانه و شام •مصرف تنقلات كم ارزش از نظر تغذيه اي كه اغلب مقادير بالاي قند، نمك، چربي يا نگهدارنده ها را دارند و كودك را در معرض خطر اضافه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد تغذیه در زنان 60- 45 سال سالم -22 اسلاید

پاورپوینت در مورد تغذیه در زنان 60- 45 سال سالم -22 اسلاید  مقادیر دریافت غذایی توصیه شده برای درشت مغذی ها برای زنان (گرم در روز) دریافت های توصیه شده برای ویتامین ها دریافت های توصیه شده برای مواد معدنی گروه نان و غلات گروه سبزیها گروه ... به همراه نمودار های مقادیر   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد برچسب محتواي غذايي مواد مصرفي را بخوانيد-ویتامنها -27 اسلاید

پاورپوینت در مورد برچسب محتواي غذايي مواد مصرفي  را بخوانيد-ویتامنها -27 اسلاید   منابع ويتامين D نیاز به کلسیم با تغییر سن تغییر میکند سن نياز كلسيم روزانه(MG) 0 to 6 months 210 7 to 12 months 270 1 to 3 years 500 4 to 8 years 800 9 to 18 years 1,300 19 to 50 years 1,000 Over 50 years 1,200   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف
تعداد صفحه(1):

آخرین محصولات فروشگاه